Sztárok

Veszélyeztette gyerekét Jessica Simpson vőlegénye

Komoly veszélyforrásnak tette ki lányát Jessica Simpson szerelme, amikor úgy játszott a gyerekkel, mint egy labdával.

Veszélyeztette gyereket Jessica Simpson vőlegényeUgyan évek óta nem talál magának csapatot Jessica Simpson vőlegénye, de azért még mindig megvannak benne az amerikai-focihoz szükséges mozdulatok. Csak éppen ezeket a 22 hónapos lányukon gyakorolja Eric Johnson.

A sztárvilág egyik legjobban öltözött nője a tengerparton sétált családjával tegnap, és Eric egyszer csak felkapta az elképesztően cuki Maxwellt, majd olyan magasra dobta, amennyire csak tudta. Amit a kislány nagyon élvezett ugyan, de ugyanakkor elég nagy veszélyt rejtett magában a játék. Maxwell ugyanis a papa magasságából kiindulva, legalább három méterre volt a földtől, és elég lett volna egy apró megingás Erictől ahhoz, hogy elejtse őt.

Forrás: Instagram
Forrás: Instagram

Nem is csoda, hogy a párját és lányát fotózó Jessicát a szívroham kerülgette a látványtól. Főleg, hogy Maxi megszületése élete legnagyobb csodája, hiszen előtte évekig nem tudott teherbe esni. Ezért lányát és kisfiát is már-már betegesen félti mindentől.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top