Sztárok

Öt nővel folytatja Fluor Tomi

Fluor Tomi nemrég valóra váltotta régi álmát, és megalapította saját zenekarát.
Fotó: Temesi Ádám
Fotó: Temesi Ádám

Határtalan Fluor Tomi (polgári nevén Karácson Tamás) boldogsága, a rapper ugyanis nemrég valóra váltotta egyik régóta dédelgetett álmát, és megalapította első saját zenekarát. Tamás – aki anno a Mizu című dallal tett szert országos ismertségre – lapunknak többek között arról mesélt, hogy mikor, s milyen körülmények között fogalmazódott meg benne az élőzenélés gondolata.

Tavaly az egyik hazai fesztiválon – több magyar előadóval együtt – egy hatalmas zenekarral a hátunk mögött álltunk a színpadra, ami által olyan energiák szabadultak fel, és olyan euforikus állapotba kerültem, hogy eldöntöttem: ha lehetőségem lesz rá, biztosan csinálok egy zenekart” – mondta el a Nők Lapja Cafénak a huszonhat éves rapper, aki azt is elárulta: az elsődleges célja, hogy a Fluor & The Filigrans formációval bevegyék a hazai fesztiválokat. A banda egyébként – Tamással együtt – hét tagot számlál, ebből öten a gyengébbik nem képviselői, a rapper egyik közeli barátja, Diaz pedig tiszteletbeli tag.

“A zenekar nem zárja ki a haknizást”

Öt nővel folytatja Fluor Tomi

“Világéletemben egy különc csávó voltam, épp ezért egyértelmű volt számomra, hogy nem valami klisés boybandet alapítok. Azt akartam, hogy legyen valami bónusz, valami extra a dologban, ezért döntöttem úgy, hogy inkább lányokkal csapatom” – magyarázta, hozzátéve: a tervei szerint csak és kizárólag a saját dalait fogják játszani a koncerteken.

S ha esetleg bárki attól tartana, hogy ezt követően nem lesz több Halenda, vidéki diszkós hakni és társai, annak gyorsan eláruljuk, hogy aggodalomra semmi ok. “A zenekar nem zárja ki a haknizást, továbbra is meg lehet találni klubokban, szabadtéri rendezvényeken, ahol épp CD-ről szól a zenei alap, azonban most elsősorban a Fluor & The Filigransnak szentelem az energiáimat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top