Sztárok

Nagyot zakózott Kim Kardashian – fotó

Kellemetlen baleset érte Kim Kardashiant egy forgatáson, amikor megpróbált dögösen biciklizni.
Hülye pózokban fotózták Vilmost és Katalint

Minden nap minden perce azzal telik Kim Kardashian életében, hogy – a saját mércéjéhez képest – minél tökéletesebben nézzen ki. Ám kedden egy forgatáson porszem került a gépezetbe, és ennek kínos baleset lett a vége.

Az önimádat mintaszobrát biciklizés közben vették kamerával, ám ő annyira próbált dögösen tekerni, hogy elveszítette az egyensúlyát, és hatalmasat esett. A bécsi Operabált is megjárt realitykirálynő szerencsére nem ütötte meg magát, mert a leginkább kipárnázott testrészén landolt.

A stáb azért mindent megtett, hogy az esés kevésbé legyen kellemetlen az elképesztő kijelentéseiről is híres örökösnő számára. A rendező ugyanis arra utasította az operatőröket, hogy ne hagyják abba a forgatást, és Kim tegyen úgy, mintha mindez a forgatókönyv szerint történt volna.

Nagyot zakózott Kim Kardashian


A legismertebb Kardashiannak nemcsak a biciklizéssel akadnak gondjai, hanem az öltözködéssel is. Erre itt láthattok néhány példát:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top