Sztárok

György herceg továbbra sem szeret repülni – galéria

Katalin hercegné és Vilmos herceg a minap még kettesben romantikázott, Sydney városába azonban már a kisfiuk, György herceg is velük tartott.

Nem telik el úgy nap, hogy ne történne valami izgalmas Katalin hercegné és Vilmos herceg Katalin hercegné és Vilmos herceg háza táján. Mint arról a minap a Nők Lapja Café is beszámolt: Vilmosék nemrég krikettezni voltak, majd egy rafting túrán vettek részt, végül pedig egy ötcsillagos luxusszállodában, édes kettesben pihenték ki a programokkal járó fáradalmakat.

S miközben mindenki azt találgatja, vajon igazak-e a pletykák, miszerint Katalin hercegné második gyermekével várandós, a minap napvilágot láttak a legfrissebb fotók a kis trónörökösről, vagyis György hercegről. II. Erzsébet királynő unokája és családja az ausztrál körút tizedik napján Sydney városában landoltak: a hercegi pár és természetesen cuki kisfiuk is. A képek tanúsága szerint szinte egyértelműen kijelenthető, hogy György herceg ezúttal sem élvezte a repülőutat.

Galériánkban megnézheted a György hercegről készült legfrissebb képeket:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top