Sztárok

Kis híján nagyot villantott Michelle Obama – fotók

Belekapott a szél az amerikai first lady szoknyájába, ám a kínos pillanatoktól megmentette a férje.

A lovagiasság nem veszett ki teljesen a férfiakból! Legalábbis Barack Obama még a természet erőivel is megküzdött, hogy megmentse szíve hölgyét egy kellemetlen pillanattól. Történt ugyanis, hogy a texasi Austinban hatalmas szél fogadta az – állítólag válni készülő – elnöki párt, és miközben kiszálltak a gépükből, egy nagyobb fuvallat Michelle Obama szoknyája alá kapott.

Kis híján nagyot villantott Michelle Obama

A first lady szerencsére még időben visszaszorította a fellebbenni készülő ruhadarabját, így az alsóneműje rejtve maradt a helyszínen lévő többtucatnyi fotós előtt. Ám a szoknyájába kapaszkodva nem tudott a gép lépcsőjén lemenni, ezért a Beyoncéval is összeboronált férje átvette a feladatot, és ő tartotta kordában a megvadult textilt.

Kis híján nagyot villantott Michelle Obama

A történteken hosszú percekig nevetgéltek Obamáék, ami aligha lett volna így, ha Michelle bugyija tényleg kivillan. Így viszont még stílusosan is oldották meg a kényszerhelyzetet, hiszen az elnök felesége az elöl leszorított, hátul felszálló szoknyával Marilyn Monroe ikonikus pózát idézte meg.

Katalin hercegnő korábban nem úszta meg olyan szerencsésen, mint Michelle, és több alkalommal is előfordult, hogy többet mutatott magából, mint szeretett volna, amikor feltámadt a szél.

Itt láthatjátok, hogy milyen, amikor nem az elemekkel, hanem Jimmy Fallonnal küzd meg Mrs. Obama:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top