nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Íme, Palvin Barbi, a színésznő

Íme, Palvin Barbi, a színésznő

A Herkules című film legújabb előzetesében végre nemcsak Dwayne Johnson tűnik fel, hanem Palvin Barbara is.
Avatar
SzM
f Ajánlom

Egyre fényesebben ragyog Palvin Barbara csillaga, és már nemcsak mint topmodellt, hanem mint színésznőt is megcsodálhatjuk. A vasárnapi MTV Movie Awardson ugyanis leadták a Herkules című film legújabb előzetesét, amiben végre Barbit is megmutatták.

Íme, Palvin Barbi, a színésznő

A rövid hajra vágyó modellbüszkeségünknek állítólag nem lesz túl nagy szerepe a részben Magyarországon forgatott kalandfilmben, szóval elég nagy dolog, hogy így is bekerült az egyik előzetesbe. Ugyanis ez azt mutatja, hogy mekkora névnek számít már nemzetközi szinten is. A rendszeresen világsztárokkal mutatkozó Palvintól egyébként teljesen odáig volt a film címszerepét alakító Dwayne Johnson. A rajongása pedig még mindig tart, ugyanis vasárnap külön gratulált Barbinak a Twitteren, amiért feltűnt a Herkules előzetesében. “Fantasztikusan nézel ki az új előzetesben! Hamarosan találkozunk!” – írta a főszereplő Barbara Twitter-oldalára. 

 

Palvin sztárrá válásának legfőbb pillanatait itt láthatjátok:

18 Fotó megtekintése

Palvin Barbara legnagyobb villanásai

A Dior Homme divatbemutatóján Sidney Toledóval, a Dior Divatház elnökével, Kalire Kloss modellel és Will Smith-szel.
Még több +
Alain Fabien Delon és Palvin Barbara a Dior Homme bemutatóján.
Még több +
Mára már köztudott, hogy Palvin Barbi a One Direction tinibálványával, Niall Horannal találkozgat. A gyönyörű magyar modell és az énekes a brit X-Factor döntőjéről is együtt távozott. Irigykedni ér.
Még több +
A Hercules forgatásán készült képen Palvin Barbi és Joseph Fiennes színész együtt bűvölik igéző tekintetükkel a kamerát.
Még több +
A gaz csábító. Justin Bieberrel készült közös fotójuk hatalmas port kavart. Az énekes rajongói úgy gondolták, Barbi az oka Selena Gomez és Bieber szakításának.
Még több +
Steven Spielberget lazán átkarolva pózoló Palvin Barbi.
Még több +
Eva Longoria csodálattal néz fel a gyönyörű modell-lányra, akit láthatóan zavarba ejt Eva pillantása.
Még több +
Ez a fotó azt sugallja, mintha Reese Witherspoon kérte volna fel Palvin Barbit, hogy álljanak össze egy közös fotóra. Nem vitás, Barbi tündököl a színésznő mellett.
Még több +
Pharell Williamsszel feszít. Nagyon kemények vagyunk.
Még több +
Palvin Barbi elkapta Chris Tuckert, aki szemmel láthatóan élvezi a magyar modell társaságát.
Még több +
Palvin Barbi láthatóan nagyon örül, hogy a fiúkkal lehet. A fotón Alex DeLeonnal, a The Cab együttes egyik tagjával és az ausztrál pop-rock fiúbanda, a 5 Seconds of Summer dobosával és énekesével, Ashton Irwinnal és Luke Hemminggel feszít.
Még több +
Irigylésre méltó, hogy a jóképű James Farrar színész-modellel is ennyire jó viszonyban van Palvin Barbi.
Még több +
Leonardo DiCaprioval közös fotón pózol.
Még több +
Gaz csábító 2.0: Palvin Barbi egy ártatlan puszit lehelt Bence arcára. Nem csoda, hogy a fotó anno kivágta a biztosítékot Csobot Adélnál, ki ne lenne féltékeny a nemzetközi karriert befutott, sikeres modellre.
Még több +
Jeremy Irons és a mindig igéző tekintetű Palvin.
Még több +
Egyik legjobb barátjával, SP-vel, felszabadultan egy közös fotón.
Még több +
Palvin Barbi kislányos mosollyal bűvöli a kamerát Alex Waltl, Russel James világhírű fotós asszisztense társaságában.
Még több +

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon