Sztárok

Ismét kórházban Psota Irén

Újabb két-három hétre kórházba került Psota Irén. A színésznő utókezelést kap az egyik fővárosi intézményben.

Újra kórházba került Psota Irén – adta hírül a Blikk. A lap értesülései szerint a legendás színésznő nem sokkal azután, hogy az infarktusát követően hazaengedték, befeküdt az egyik fővárosi kórház rehabilitációs osztályára.

Ismét kórházban Psota Irén

Dr. Papp András, a Szent Rókus Kórház Kardiológiai Rehabilitációs Osztály vezetője a lapnak elmondta: a nyolcvanöt éves színésznőnek a Haller utcai intézményben javasolták a rehabilitációt. “Másfél napot otthon töltött a művésznő, ez után érkezett hozzánk az utókezelésre. A rehabilitáció általában három hetet vesz igénybe, de az az illető általános állapotától és a rehabilitációs program sikerétől is függ, ki mennyi ideig marad. A művésznő nagyon szeretne húsvétra hazamenni, de ha el is engedjük, még nem biztos, hogy az végleges lesz. Megértette, hogy az ő érdeke ez a kezelés, ezért nagyon együttműködő” – mondta a lapnak a főorvos, hozzátéve: nem egyedi, hogy infarktuson átesett beteget hozzájuk szállítanak, életkortól függetlenül mindenkinek szüksége lenne rá. Mi ezúton is jobbulást kívánunk a kétszeres Kossuth-díjas művésznek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top