Sztárok

Így pörögnek a celebek Jude Law és Zimány csókján

Mindenki nyugodjon meg! Ma is folytatódik a Jude Law–Zimány Linda történet. Természetesen hírességeinknek is van véleményük az ügyben. Mutatjuk!

Ahogyan azt mi is megírtuk csütörtökön: egy belvárosi bárban videózták le a kissé ittas Jude Law-t, amint Zimány Lindát ölelgeti. Az esetről aztán a külföldi sajtó is beszámolt, bár az egyik angol lap, miután beszélt a brit színész sajtósával, törölte a magyarok videóját tartalmazó cikket.

Természetesen itthon is mindenkinek megvan a véleménye az esetről. Steiner Kristóf például védelmébe vette a “mázlista” Zimányt. “Miért b****gatják az emberek Zimány Lindát, hogy csókolózott Jude Law-val? A lány, aki visszacsókol a világ egyik legszexibb, legvágyottabb, legkarakteresebb színészének, az ribi? De a színész, aki becsípve lesmárol egy kvázi idegent, továbbra is szent és sérthetetlen? Szerintem ítélkezés helyett inkább kollektívan örüljünk neki, hogy Lindának megvolt Jude, és értelmezzük úgy, hogy mindannyiunk nevében csókolt vissza. A legtöbbünk ugyanis legfeljebb ennyit kap Jude Law-ból” – véleményezett Steiner.

Vele ellentétben sokkal kritikusabb hangot ütött meg Majka. “Tegnap este berúgtam, és lefeküdtem Ben Stillerrel, akiről egészen eddig azt hittem, nő. Sebaj. Nem tudom, Hajni mit fog szólni hozzá, de itt már tele van vele a sajtó. Örülök, hogy egy napra én is számító idióta kurva lehettem… De legjobban annak örülök, hogy egy olyan országban élek, ahol a hozzám hasonló “bárkivelb****khahíresvagyhapénzevan” típusú lányoknak lefekszik a sajtó, és úgy állítanak be, minket mintha ez lenne a követendő példa. Ez az igazi üzenet a felnövő lányoknak: semmi mást nem kell tenned az életben, csak találni egy madarat, akit le lehet húzni…” Majka szókimondó véleményének a folytatását itt találod.

Schobert Norbinak is volt véleménye a témában. Szintén a Facebook-oldalán találkoztunk vele.A magyarok vérében van a feljelentés. Ez a régi rendszer hagyatéka. Jude Law megtisztel egy pesti kocsmát, megtisztel egy puszival valami szőke »modellt«, és mi az első lépésük a hírnév felé? Levideózni, felnyomni. Nem kell ide paparazzi, van belőle ingyért’ millió!”

A történetről Baukó Évának is volt véleménye, ezt azonban a privát oldalára írta meg, nem nyilvánosan. Akit érdekelne a DailyMail összefoglalója, az itt nézheti meg. Csak összejött az a címlap.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top