Sztárok

Ördög Nóra: “Hoztam egy döntést és kiszálltam”

Hosszú idő után Ördög Nóra visszatért a képernyőre. A Szombat Esti Láz műsorvezetője a táncparketthez fűződő viszonyáról, s arról is mesélt nekünk, hogy mit jelent számára a teljes boldogság.

10 szó, 10 válasz Vajon mi az első gondolat, ami az interjúalanynak az eszébe jut róla? Sorozatunk további részei:
– Hien: “A tájszólási sokszínűség nagyon tetszik nekem”
– Kiss Ramóna: Aki hatalomhoz jut, sokszor visszaél azzal
– Polyák Lilla: Bizonyos dolgokról le kell mondani
– Varga Iza: A magam erejében hiszik
– Rubint Réka: “A pszichológus egy hasznos segítség”
– Tóth Gabi: “A mentoráltak felerősítik az anyai ösztöneimet”
– Epres Panni: “Borzasztóan büszke vagyok a férjemre és a csapatra”
– Világbékéről és Molnár Csilláról kérdeztük az új szépségkirálynőt
– Weisz Fanni: “A szépség a sors mulandó ajándéka”


Ördög Nóra: 1. Boldogság
A jelenünk. Az a teljesség, amiben létezünk a kis családunkkal. Szerencsére évek óta tartó állapot, és folyamatosan válik egyre kerekebbé és kerekebbé. Szó szerint. (Mosolyog.)

2. Háttérmunka
Nagyon sokáig a mindent jelentette nekem. Imádtam a háttérben dolgozni, végigkísérni egy műsor születését az első ötletfoszlánytól az utolsó vége-főcímig. De aztán arra jutottam, hogy azzal az intenzitással, ahogyan én csinálom, nem lehet összeegyeztetni egy családdal. Pár éve hoztam egy döntést, és kiszálltam.

3. Lemondás
Egy szó, ami teljesen új jelentést kap, ha születik egy gyermeked. Látszólag sokkal több lesz belőle, de valójában egyik sem az igazán.

4. Táncparkett
Tíz éven át versenytáncoltam, szóval otthon érzem magam rajta. De azért ma már csak bevizezett, hasított bőr talpú cipőben lépnék rá, úgy nem csúszik annyira. (Mosolyog.)

5. Pelenka
Lassan egy éve ipari mennyiségben található az otthonunkban, a táskámban, az autómban. És ez még jó pár évig így is marad.

6. Mórahalom
Gyökerek, otthon, nyugalom, család, büszkeség.

7. Tengerpart
A legjobban télen szeretem… Amikor ott meg nyár van. Még sok álomtengerpart szerepel az utazós bakancslistámon, amit szeretnék látni, érezni, és megmutatni a gyerekeimnek is.

8. Szombat
Általában család, nyugalom, béke, de mostanában nyolc héten át lázas állapot. (Mosolyog.)

9. Gyakornok
Így kezdődött az RTL Klub-os pályafutásom. Sajnálom, hogy mintha manapság már nem lenne elég türelmük a pályakezdőknek ehhez az állomáshoz, mert a legtöbben azonnal szerkesztők vagy műsorvezetők szeretnének lenni. Én tudom, hogy a gyakornokként magamba szívott tudás nélkül most sehol sem lennék.

10. Meglepetés
Meglepetésfüggő vagyok! Imádom őket! Szerencsére mostanában volt részem benne bőven…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top