Sztárok

Anyja haját tépte György herceg – galéria

Jövendőbeli királyi cím ide vagy oda, egy kisgyerek akkor is kisgyerek. György herceg édesanyja haját nyammogta, miközben bemutatták játszópajtásainak.

Mint arról a minap beszámoltunk: 25 órás repülőút után magyar idő szerint éjfél körül szállt le az a repülőgép, melyen Új-Zéland jövendőbeli királya, a nyolc hónapos György herceg és szülei, Katalin hercegné és Vilmos herceg az országba utaztak. Katalin és Vilmos herceg először a repülőről való leszállás alkalmával mutatták csodaszép gyermeküket, s – bár sokan azt gondolták, hogy most majd ismét jó ideig nem láthatjuk Györgyöt – szerencsére nem lett igazuk. A királyi pár tegnap ismét a nyilvánosság előtt jelent meg gyermekével: a kis György herceg ugyanis részt vett élete első hivatalos eseményén, a szülei egy játszós napra vitték, ahol a trónörökös tíz másik bébivel töltött el egy délutánt, miközben a szülők megvitatták az élet nagy dolgait.

Galériánkban megnézheted, hogyan telt a kis György herceg napja:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top