Sztárok

Csordás Ákos befejezte – videó

Az X-Faktorban feltűnt Csordás Ákos öt év után szakított szerelmével.

Az X-Faktor negyedik szériájában szerencsét próbáló Csordás Ákosnak is nagyban megváltozott az élete a tehetségkutató óta – na, mondjuk nem éppen úgy, ahogy azt előre eltervezte. Az egyetemista fiú és kedvese ugyanis öt együtt töltött év után szakítottak. Pedig Ákos az első élő adás előtt még mosollyal az arcán mesélt nekünk arról, hogy – miután lediplomázik – megkéri imádott kedvese kezét.

Amikor a munka és a magánélet nem megy egyszerre..

Az én döntésem volt, az X-Faktor óta ment ez a »nincs idő semmire«, és igazából van benne valami. Úgy érzem, hogy egy évem van arra, hogy letegyek valami az asztalra, amivel a további évek során fennmaradhatok” – magyarázta döntésének okát az RTL Klub 8:08 Minden Csordás Ákos befejezte - videóReggel című műsorában Tóth Gabi egykori mentoráltja. Nem ő egyébként az első (és vélhetően nem is az utolsó, de ne legyen igazunk) az egykori döntősök közül, aki nem tudta összeegyeztetni a munkát a magánéletével: a zaklatás áldozatává vált ByTheWay banda egyik tagja, Patocska Olivér még a műsor alatt szakított párjával. Érdekes, pedig az ember azt gondolná, hogy egy jól működő párkapcsolat (mint ami az övék volt, állítólag) csak előre viheti az embert az életben – ott van például Király Viktor és Forrai Bea, akik szintén rengeteget dolgoznak, alig jut idejük egymásra, mégis tökéletes párost alkotnak.

Itt megnézheted a teljes beszélgetést, amelyben Ákos arról is mesél, mennyire élvezi a szinglilétet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top