Sztárok

Könnyeivel küszködve vallott egy családi viszályról Bangó Margit – videó

A mindig vidámnak mutatkozó Bangó Margit szívét súlyos bánat nyomja. A Kossuth-díjas művésznő és egyetlen lánya két éve nem áll szóba egymással.

Bangó Margit nemcsak kiváló művész, de egy csupa szív ember is, aki számára a család egyet jelent a mindennel. A Kossuth-díjas művésznő a minap betekintést engedett a privát szférájába, ezáltal pedig még jobban megismerhettük a családját. Pimasz úr, vagyis Papp Gergő és felesége, Judit ugyanis ezúttal a Bangó családnál vendégeskedett. Lakatos Márk duettpartnere többek között arról is mesélt, hogy a mély vallásossága a legnehezebb időkben – például a rákból való nehéz felépülése közben – is segítette, mindemellett pedig szóba került az is, hogy két éve nem áll szóba egyetlen lányával. Anya és lánya között olyannyira elmérgesedett a viszony, hogy egyáltalán nem keresik egymást. “Attól tartok, hogy nehogy egyszer neki késő legyen” – mondta a művésznő, aki ezzel a mondatával minden bizonnyal arra utalt, hogy gyermeke akkor szeretne majd felé nyitni, amikor már nem lehet. Mi reméljük és bízunk benne, hogy anya és lánya hamarosan a békülés útjára lép.

Bangó Margit őszinte vallomását itt most meg is nézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top