Sztárok

Kilátástalan helyzetbe került VV Béci

Béci, vagyis Rácz Béla azt mondja: ha nem javul a helyzet, akkor könnyen lehet, hogy külföldre költöznek a családjával, s ott kezdenek új életet.

Ahogy a magyar hírességek többsége, úgy a ValóVilágból megismert Béci, vagyis Rácz Béla is aktív felhasználója a közösségi oldalaknak, nem telik el úgy nap, hogy ne osztana meg valamilyen információt vagy éppen képet a követőivel.

A hónap végén meg kell húznia a nadrágszíjat

Az egykori valóságshow-szereplő – legyen szó bármilyen témáról – nem rejti véka alá a véleményét, és mindig elmondja (pontosabban leírja), hogy éppen mi foglalkoztatja. Nem volt ez másként a minap sem, amikor arról számolt be, hogy – mivel szerinte katasztrofális helyzetet él a magyarok többsége – eljátszott a külföldre költözés gondolatával. A BeleValóVilág műsorvezetője a Nők Lapja Cafénak többek között arról is mesélt, hogy miért született meg a fejében az emigrálás ötlete.

Minden reggel hétkor kelek, egész nap rohanok, a legtöbbször éjfélre érek haza, ennek köszönhetően pedig kimaradok olyan, számomra fontos családi dolgokból, mint például a kislányom, Napsugár fürdetése. Ez így nem állapot. Egész héten gürizem azért, hogy meg tudjunk élni, ezért alig látom a gyerekemet, a hónap végén pedig matekoznom kell a pénzzel” – kesergett Béci, hozzátéve: gyermekként azt gondolta, ha egyszer híres lesz, nem lesznek ilyen jellegű gondjai. Mint mondja: senki kedvéért nem fogja kivenni az ételt a gyermeke szájából, akkor inkább külföldre költözik.

“Nincsenek barátaim”

Ha a gyerekemről és az ő biztonságáról van szó, akkor bármit képes vagyok megtenni. Ez nem menekülés, szimplán csak arról van szó, hogy nem az van, amit szeretnék, amit gyermekként megálmodtam. Véget szeretnék vetni ennek az egésznek, mielőtt rossz vége lesz a dolognak. Hajlamos vagyok túlhajtani magamat, aminek általában az szokott lenni a vége, hogy teljesen kikészülök – volt rá példa, hogy végkimerülésem lett, és kórházba kerültem. Nem szeretném, ha ez megismétlődneí” – magyarázta a nemrég meglepő döntést hozó Béci, aki persze bízik benne, hogy sikerül itthon megtalálnia a számításait. A rapper azt mondja: számára a legfontosabb, hogy állandó egzisztenciális biztonságot tudjon teremteni, mert nem szeretné, hogy a gyermeke bizonytalanságban nőjön fel. “Eszem ágában sincs panaszkodni, tisztában vagyok vele, hogy én – sokakhoz képest – valamilyen szinten még kiváltságos helyzetben is vagyok, ennek ellenére viszont úgy gondolom feltéve, hogy a helyzet nem változik , lépnem kell valamit. Nem tudom, és nem is akarom végignézni azt, ahogy az emberek egyre mélyebbre húzzák egymást, és azt akarják, hogy a másiknak is ugyanolyan rossz legyen, mint nekik – pont emiatt nincsenek barátaim, mert a családomon kívül senkiben nem bízom” – mesélte a BeleValóVilág műsorvezetője, aki hamarosan Sebestyén Balázs 4N4LN című műsorában játszik a családjával. Young G reméli, nem üres kézzel kell majd távozniuk a stúdióból.

Itt megnézheted a Comet-győztes Béciről valamint családjáról készített galériánkat:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top