Sztárok

Megalázta párját L. L. Junior – videó

L.L. Junior – állítása szerint – mindent elkövet annak érdekében, hogy megmentse a párkapcsolatát, ám a jelek nem erre utalnak...

A mai napon számoltunk be arról, hogy L. L. Junior – legalábbis az állítása szerint – nem adja fel a családjáért folytatott küzdelmet, a jelek azonban nem arra utalnak, hogy épp a párkapcsolata megmentésén igyekszik. A TV2-n futó Édes Élet című műsor tegnapi adásában láthatták a nézők, ahogy a zenész – egy budapesti szórakozóhelyen – egy hölgy társaságában múlatja az időt; a gond csupán az, hogy az említett hölgyemény nem a kedvese, Csilla, hanem egy fekete hajú lány.

Vonzó, dekoratív, csinos, szexi csaj” – így jellemezte Junior az említett hölgyet, akinek egyébként szemmel láthatóan imponált a zenész közeledése. “Ez az, amikor a kémia működik, és tudom, hogy baj lesz. Veszélyzónába kerültem” – mondta az Édes Élet szereplője. Nagy kár, de a videóból nem derül ki, hogy a páros végül mennyire mélyítette el a kapcsolatát, de aggodalomra semmi ok: este lehull a lepel. Kérdés, hogy mit szól majd mindehhez Junior gyermekének édesanyja, Csilla – szerintünk nem fog repesni a boldogságtól, de ne legyen igazunk. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top