Sztárok

Hatalmas hegek borítják Jennifer Aniston arcát – galéria

Jennifer Aniston egész arcát és nyakát belepik a hatalmas hegek.

Mint arról korábban beszámoltunk: már javában tart a Cake című film forgatása, amelynek egyik Megsérült Jennifer Aniston - fotófőszereplője a negyvenöt éves Jennifer Aniston. A gyönyörű színésznő a moziban egy krónikus betegségben szenvedő nőt alakít, így – annak érdekében, hogy minél hitelesebben tudja hozni a karakterét – kénytelen volt egy nagyobb átalakuláson keresztülmenni. A végeredmény egész egyszerűen elképesztő, a kifogástalan stílusérzékű Jenniferre szinte rá sem lehet ismerni, annyira megváltozott.

A Jóbarátok egykori sztárja egyébként sorra kapja meg a legjobb szerepeket, ami nem véletlen, hiszen ő – sokakkal ellentétben – bármekkora áldozatot képes hozni egy-egy munka kedvéért. Jennifert láthatóan az sem zavarja túlzottan, hogy a hivatása kedvéért kénytelen lepukkant külsővel mutatkozni, vagy éppen belemenni abba, hogy hosszú heteken keresztül sérülések borítsák a teste bizonyos pontjait – ezúttal az arca esett “áldozatul”.

Galériánkban megnézheted Jennifer Anistont a Cake című film forgatása közben:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top