nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Elismerésben részesült Dér Heni

Elismerésben részesült Dér Heni

Sokan kikerekedett szemekkel néztek, amikor Dér Heni a siker csúcsán bejelentette, hogy kiválik a Sugarloafból, és szólókarrierbe kezd. Az idő mégis igazolta, hogy jól döntött.
Avatar
Z.A.
f Ajánlom
Fotó: Red Lemon
Fotó: Red Lemon

Tavaly augusztusban, kilenc év után döntött úgy Dér Heni, hogy eljött az idő szólóban folytatni karrierjét. Bár akkor sokan ingatták a fejüket az énekesnő döntése hallatán, az idő őt igazolta: Henit ugyanis jelölték a VIVA Comet 2014 legjobb női előadó kategóriában. “Ez a fajta jelölés visszaigazolás a szakmától, és valahol már most a közönségtől is, és még inkább erősít engem abban, hogy jó ötlet volt belevágni a szólókarrierbe. Nagyon régóta terveztem és – bár már a Sugarloaffal is voltunk VIVA Comet jelöltek – teljesen más érzés így, egyedül itt állni a kis háttércsapatommal, mert tudom, hogy minden egyes napért, minden egyes hangért saját felelősségemre dolgoztam meg. Ezt még jobban megbecsüli az ember” – mesélte boldogan Heni a Nők Lapja Cafénak.

Készül az új nagylemez

A rajongók pedig örülhetnek, ugyanis készül a nagylemez. “Jelenleg az új nagylemezemen, pontosabban az első önálló lemezemen dolgozom, dolgozunk. Szeretnénk, hogy május végére vagy talán pont a Comet-gálára, júniusra elkészülne. Illetőleg ezzel együtt már az új kislemezes dalt is szeretnénk kiadni. Sok terv van a fejemben, és sok a teendő, most rakom össze az élő nagyzenekaros formációt, ami szintén sok munka, főleg, hogy rengeteg olyan ötletünk van, amit nem egyszerű megvalósítani, de annál izgalmasabb a feladat. A jelöléssel pedig az új feladat a Comet!” – tette hozzá a nemrégiben eljegyzett énekesnő.

Dér Heni négy hónap alatt egymilliós nézettséget elért dalát itt meghallgathatod:

 

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon