Sztárok

Détár Enikő megdöbbentő vallomása

Meglepő részleteket mesélt Détár Enikő új kapcsolatáról

Détár Enikő megdöbbentő vallomásaDétár Enikő nem mindennapi körülmények között ismerkedett meg új szerelmével. Mint a Borsnak elmondta, a színfalak mögött egy gyógyító masszázsra hívta félre a férfit, és nemcsak hogy ő kezdeményezett először, de a férfi telefonszámát is ő kérte el, hogy aztán fel is hívja később. “Utoljára tizennyolc éves korom körül volt részem egyéjszakás kalandban. Az új kapcsolatom is annak indult” – vallotta be a megismerkedésükről.
Egy rendezvényen ismerkedett meg a pár. Többször is egymás mellé sodródtak, míg végül ismerősei tanácsára Enikő megkérte a férfit, hogy masszírozza meg a fájós vállát, hiszen tudta, hogy masszázzsal is foglalkozik.
“És akkor én, 49 és háromnegyed évesen bementem vele a raktárba, lehúztam a ruhám pántját… ő pedig megmasszírozott. A rendezvény végén – és ilyet sem csináltam még – nagyon burkoltan én kértem el a számát. Persze nem az övét, hanem a szalonét, ahol dolgozott, de én természetesen megadtam a saját számomat. Szóval finoman szólva, én kezdeményeztem. És hogy ehhez mit szól a világ? Nem érdekel” – meséli megismerkedésükről a színésznő, aki kivirult az új kapcsolattól, és nagyon boldognak érzi magát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top