Sztárok

Hallgasd meg sir Anthony Hopkins 50 éve írt keringőjét! – videó

Fény derült Hollywood egyik legnagyobb és legtehetségesebb színészének, sir Anthony Hopkinsnak ötven éve őrizgetett titkára: Hopkins keringőt írt, nem is akármilyet!

Megdöbbentő titok derült ki Anthony Hopkinsról - videóBécsben lépett fel a világhírű holland hegedűművész, André Rieu, aki hatalmas meglepetést okozott a közönségének. Két szerzemény között ugyanis nem akárkinek a keringőjét konferálta fel. “Hölgyeim és Uraim! Van egy meglepetésem az önök számára, és azt kell mondjam, számomra is nagy meglepetés volt, amikor meghallottam” – kezdte a művész, aki elárulta, néhány hónapja kapott egy hívást New York-i irodájába, és bár sok rejtett tehetség keresi meg azzal, hogy játssza el a szerzeményét, ő még egyikben sem találta meg a következő Johann Strausst.

Rieu majdnem elájult, amikor megtudta, ki a hívó fél

Ez a hívás azonban más volt, ugyanis amikor bemutatkozott a telefonáló, majdnem elájult – mondta a közönségnek Rieu. “Világhírű színész, jelenleg Hollywood legnagyobbja, aki ötven éve írt egy keringőt, de azóta se hallotta, mert félt” – árulta el a nagyszerű, romantikus, érdekes és lenyűgöző jelzővel ellátott operáról. “Nagyon büszke vagyok, hogy itt és most Bécsben, először mi szólaltathatjuk meg a szerzeményét, ahogy arra is, hogy ez a hollywoodi sztár egyenesen Los Angelesből repült ide, hogy ma este velünk hallgassa meg. Üdvözöljék nagy tapssal sir Anthony Hopkinst!” – konferálta fel a festőként sem utolsó, legendás színészt a hegedűművész. A világsztár percekig tartó vastaps után meghatottan és beleélve magát az előadásba hallgatta végig életében először az ötven éve a fiókban heverő fantasztikus szerzeményt, amit most a Nők Lapja Café oldalán te is meghallgathatsz!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top