Sztárok

Nehéz helyzetbe került a Barátok köztös Pataki Szilvia karaktere

Nincs könnyű helyzetben a sorozat Enikője: egyszerre kell megfelelnie az elvárásoknak és túllépnie az egyik múltbéli, óriási hibáján.

Nem mindennapi helyzetbe került az RTL Klubon futó Barátok közt című sorozat egyik szereplője, Pataki Szilvia. A színésznő a szerepe szerint a bájos, kedves és végtelenül szerény Enikőt alakítja, aki csak a családjának él, s a légynek sem tud ártani. Igen ám, de – mint minden ember – ő is hibázott már az életében, és tett olyan dolgokat, amikre nem feltétlenül büszke. A történet szerint Enikő nővére, Tekla, egy Krisztiánnal folytatott beszélgetés alkalmával elárulja a fiúnak, hogy bizony Enikő keze is vastagon benne volt abban, hogy évekig nem beszéltek Marcellel. Mint kiderül: a csinos lány és a férfi szexuális kapcsolatba kerültek. “Nem könnyű Enikő helyzete, ugyanis rengeteg elvárásnak kell megfelelnie: egyrészt Tekla betegsége miatt nagyrészt ő vigyáz az ikrekre, akik imádják az apjukat, éppen ezért nem szeretné lerombolni a szemükben azt a nimbuszt, amit felépítettek róla. Másrészt, ott van a nővére, aki mindvégig tudott erről a dologról – az kérdéses, hogy vajon a teljes igazságot, vagy csupán részigazságot ismer a történetből. Mindeközben ott van a kedvese, Krisztián, akinek rögtön feltűnt, hogy mennyire ellenségesen viselkedik Enikő Marcellel szemben, illetve, hogy mennyire undorodik tőle” – vázolta a helyzetet a Nők Lapja Cafénak Pataki Szilvi, hozzátéve: azzal, hogy ez a titok kiderült, tulajdonképpen minden borult.

Szilvi számára abszurd a szituáció

“A legnagyobb talány az, hogy Enikő vajon mennyit árult el ebből a titokból: lehet, hogy sokkal többről van szó, mint amit tudunk? Emellett az is kérdéses, hogy – ha esetleg kiderül, hogy van még valami a háttérben – vajon lesz-e mersze elmondani a teljes igazságot, vagy inkább úgy dönt, hogy a békesség érdekében hallgat, és lezárja ezt a történetet magában. Meglátjuk...” – sejtetett Szilvi. A színésznő lapuknak azt is elárulta, hogy számára teljességgel elképzelhetetlen egy ilyen, vagy ehhez hasonló helyzet. “Ez nem egy hétköznapi helyzet, mindennek ellenére el tudom képzelni, hogy vannak emberek, akik cselekedtek már Enikőhöz hasonlóan az életükben. Számomra ez teljesen abszurd, a való életben sohasem kezdenék kapcsolatot sógorommal.

Itt megnézheted, hogyan vonta kérdőre szerelmét Krisztián:



 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top