Sztárok

Örömhír! Második gyermekével várandós Béres Alexandra

Akárcsak Béres Alexandráék első gyermeke, a második baba is a lombikprogram segítségével fogant meg.

Örömhír! Második gyermekével várandós Béres AlexandraAz idei év igazi bébibummal indul. Ördög Nóra után Béres Alexandra is bejelentette: második gyermekével várandós. A sportos kismama, akárcsak első gyermeke esetében, most is a lombikprogramnak köszönheti az újabb kis jövevényt. “Sziasztok, szeretném veletek megosztani a nagy örömhírt, hogy ismét kisbabát várok! Mivel nekünk természetes úton nem lehet gyermekünk, csak lombikprogrammal (ugyan nem első próbálkozásra), de nemrég kiderült, hogy ismét várandós vagyok. Krisztiánnal hihetetlenül boldogok vagyunk, hiszen bár vágytunk rá, tiszta szívünkből reméltük, nem volt biztos, hogy valaha is újra sikerülhet! Szerencsére szeretett doktorom, dr. Vass Zoltán szaktudásával ezúttal is segíteni tudott! A szűrővizsgálatok még előttem állnak, hiszen a pici a hasamban alig több, mint 3 hónapos, de a pocim már szépen gömbölyödik.
Drukkoljatok, hogy minden rendben menjen! Most már Panna is tudja, hogy nagy tesó lesz!” – osztotta meg boldogságát Facebook-oldalán Alexandra.

Ha már a gyerekeknél tartunk: a Marie Claire oldalán megnézheted, Angelina Jolie és Stella McCartney közös, gyerekeknek készült Csipkerózsika kollekcióját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top