nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Meglepő dolog derült ki Dér Heniről

Meglepő dolog derült ki Dér Heniről

Az operaénekes végzettségű Dér Heni nemcsak a saját, hanem mások hangját is csiszolja.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Meglepő dolog derült ki Dér HenirőlEl tudnád képzelni, Dér Henit az Operaház színpadán áriázni? Nem? Pedig igenis reális kép lehetne, hisz a Sugarloafból kivált énekesnő eredetileg operaénekesnek tanult, csak később fordult a klasszikus képzés felé, amihez meg is szerezte a szükséges végzettséget.

Politológiával és oktatással is foglalkozik

Ennek köszönhetően azonban már nemcsak műveli, hanem oktatja is az éneklést. “A klasszikus képzés teljesen más, ezért elvégeztem egy belcanto mesterkurzust. Ezután valaki megkérdezte, tanítok-e. Sehol nem akartam hirdetni, interjúban sem mondtam soha. Úgy gondoltam, ha jó vagyok, elmondja másoknak is, ha nem, abbamarad. Huszonöt tanítványom van, ebből tíz rendszeresen jár, eggyel pedig most kiemelten is foglalkozom” – fedte fel titkát Heni a Diéta&Fitnesz magazinban. Az éneklés mellett civil foglalkozása is kitölti az idejét. “Politológus is vagyok. Használom is, a határon túli magyarok érdekeit próbálom képviselni. A magyar, szegény családokat próbálom segíteni élelmiszerrel, pénzzel, amivel alapítványokon keresztül tudom” – árulta el az életmódmagazinnak a csantavéri születésű Dér Heni.

Nézd meg az énekesnő második szólódalához készült videoklipjét:

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon