Sztárok

Gwyneth Paltrow megcsalta Chris Martint – fotó

A színésznő állítólag nem harcolt a házassága megmentéséért, helyette más férfiak oldalán keresett vigaszt.

Ahogy arról mi is beszámoltunk: Gwyneth Paltrow és a Coldplay énekese, Chris Martin a minap közleményben tudatta a világgal, hogy a házasságuk végérvényesen megromlott, ezért úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják tovább.

Gwyneth állítólag nem igyekezett annyira megmenteni a házasságát

A két gyermeket nevelő sztárpár akkor így nyilatkozott a Goop.com oldalán: “az elmúlt egy évben keményen küzdöttünk – hol együtt, hol külön –, hogy rendbe hozzuk a dolgainkat, mostanra azonban be kellett látnunk: annak ellenére, hogy nagyon szeretjük egymást, külön kell folytatnunk az életet”. Bár az Oscar-díjas színésznő azt mondta, hogy évekig küzdött a házasságukért, a Dailymail információi szerint ez nem teljesen igaz. A lap nyilvánosságra hozott egy tavaly készült fotósorozatot, amelyen Gwyneth éppen egy férfival csókolózik – a bibi csak az, hogy a férfi nem Chris, hanem exkedvese, Donovan Leitch.

Több férfival is kikezdett

A legszebb az egészben mégsem ez, hanem az, hogy mindezt a gyermekei szeme láttára tette, ami akkor sem felelősségteljes viselkedés, hogyha akkor éppen külön voltak férjével. Mi roppant kíváncsiak lennénk arra, hogy a színésznőnek mégis mi járhatott a fejében, amikor megcsókolta exkedvesét, arra pedig még inkább, vajon hogyan magyarázta ki magát a kérdezősködő csemetéi előtt. Gwyneth Paltrow egyébként állítólag az elmúlt évek során nemcsak Donovan oldalán keresett vigaszt: a hírek szerint Elle Macpherson ausztrál fotómodell férjével, Jeff Sofferrel, valamint Kevin Yorn ügyvéddel is kalandba bocsátkozott.

Itt megnézheted a sztárpárról készített galériánkat:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top