Sztárok

Vége Gwyneth Paltrow és Chris Martin házasságának

Tíz év után pontott tett a házassága végére Chris Martin és Gwyneth Paltrow. A pár egy internetes oldalon tudatta a világgal a hírt, és azt kérték, ebben a nehéz időszakban tartsák tiszteletben a privát szférájukat.

Vége Gwyneth Paltrow és Chris Martin házasságának“Szívünk legmélyebb fájdalmával tudatjuk, hogy elválunk” – kezdte nyilatkozatában a házaspár a Goop.com oldalán. Az Oscar-díjas színésznő és a Coldplay énekese tíz évnyi házasság után döntött úgy, hogy szétválnak. Az elmúlt egy évben keményen küzdöttünk hol együtt, hol külön , hogy rendbe hozzuk a dolgainkat, mostanra azonban be kellett látnunk: annak ellenére, hogy nagyon szeretjük egymást, külön kell folytatnunk az életet. Akárcsak most, továbbra is egy család maradunk, és bizonyos értelemben még közelebb kerültünk egymáshoz, mint ezelőtt bármikor” – írta a két gyermeket nevelő sztárpár, akik számára most a legfontosabb gyermekeik lelki békéjének a fenntartása. Paltrow és Martin sosem verték nagydobra kapcsolatukat, házasságkötésük is titokban zajlott. Két gyermeküket, a kilenc és fél éves Apple-t és a hét és fél éves Mosest is csak kivételes alkalmakkor láthatta a nagyközönség, ahogy a pár kettesben is csak nagyon ritkán mutatkozott.

Elle Macpherson végül megbocsájtott és hozzáment párjához
Elle Macpherson végül megbocsájtott és hozzáment párjához

Bár néhány hónapja költöztek be új álomotthonukba, a bejelentés valahol mégsem volt teljesen váratlan. A 2013-ban a világ legszebb nőjének választott színésznőről ugyanis már tavaly év végén felröppent a pletyka, hogy csalja férjét. A Vanity Fair című magazint perrel fenyegette, ugyanis kiszivárgott, hogy az idén márciusban címlapon leplezi le majd a magazin Paltrow és a topmodell, Elle MacPherson milliárdos párjának titkos viszonyát. A színésznő mindent tagadott, annak ellenére, hogy többször is lefotózták a férfi yachtján. A Vanity Fair végül mégsem váltotta be ígéretét, ám úgy tűnik, ez a botrány végképp betette a kaput a házasságban.

Nézd meg a párról készült képgalériánkat:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top