Sztárok

Egyedül maradt Dundika A Nagy Duett döntőjére

Üres lakásba érkezik haza a próbák után Dundika: kedvese, Majka, és kisfiuk, Marián a tengerentúlról szorítanak neki.

Véghajrához érkezett a TV2-n futó A Nagy Duett: vasárnap este egy fantasztikus döntő keretein belül kiderül, melyik párosnak sikerült a legjobban belopnia magát a nézők szívébe. Király Viktor és duettpartnere, Majoros Hajnalka is izgatottan készülnek a végső megmérettetésre, de nem jobban, mint eddig bármelyik adásra.

Majka és Marián Amerikából drukkolnak nekik

Egyedült maradt Dundika“Ugyanúgy, és ugyanannyit gyakorlunk. Az igazat megvallva nekünk nem a győzelem a fontos, hanem az, hogy egy színvonalas, élvezhető produkciót rakjunk le az asztalra” – mondta a Nők Lapja Cafénak az egykori Playmate, aki nem titkolja: igencsak elfáradt a nyolc héten át tartó felkészülés alatt. Az egyik szemem sír, a másik nevet: egyrészt, a műsor minden egyes percét imádtam, és imádom, másrészt nagyon megterhelő heteken vagyunk túl. Jó lesz egy kicsit pihenni” – mosolygott Hajni, aki az utóbbi napokban, a próbák után üres lakásba érkezik haza: kedvese, Majka és kisfiuk, Marián ugyanis az Egyesült Államokban vannak, s onnan szorítanak neki vasárnap.

Ezt a Las Vegas-i utat már a műsor kezdete előtt lefoglaltuk  akkor még nem sejtettem, hogy egészen a döntőig menetelünk majd Viktorral. Amikor vasárnap kiderült, hogy bent vagyunk a fináléban, áttetettem a repülőjegyemet, Petiék viszont kiutaztak. A hétfői napom totális stresszben telt, úgy féltem, hogy minden rendben lesz-e a repülőúton. Szerencsére felesleges volt aggódnom, Peti megnyugtatott, hogy Marián élvezte az utat, és elfoglalta magát” – mondta a családi titkairól nemrégiben Joshi Bharatnak valló Hajni, aki a döntő után azonnal a családja után repül. A Majoros família egy hónapot tölt a tengerentúlon, ez idő alatt Las Vegasba, Los Angelesbe, valamint – főként Marián kedvéért – Disneylandbe is ellátogatnak.

Itt megnézheted, hogyan szerepelt vasárnap a Király Viktor-Majoros Hajni páros:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top