Sztárok

Így készülnek A Nagy Duett vasárnapi döntőjére

Vasárnap véget ér a TV2 sikerműsora, visszatérnek az előző széria versenyzői is.

Március 30-án véget ér A Nagy Duett, ami azt jelenti, hogy vasárnap este végre kiderül, melyik páros győzedelmeskedik a hónapokon át tartó küzdelem végén. Király Viktor és Dundika, Hien és Cooky, valamint Pokorny Lia és Dolhai Attila gőzerővel készülnek a döntőre, s ahogyan ők, úgy a csatorna is mindent megtesz annak érdekében, hogy a nézők egy fantasztikus és izgalmas döntőt lássanak a hétvégén.

A korábbi szériák nyertesei is visszatérnek a műsorba

Ilyen lesz A Nagy Duett döntője

“Tizenegy dal lesz – magyar és világslágerek – A Nagy Duett színpadán, és ugyanúgy, mint az előző két szériában, jön a három finalistánk, akik ott vannak a döntőben, és megmérkőznek egymással” – mondta a mai Mokkában Illés Gabriella. A TV2 senior producere azt is elárulta, hogy az idei döntő azért (is) lesz különleges, mert a műsor énektanára, Csík Sándor – aki egy ideje befejezte a szólókarrierjét – is feltűnik majd a színpadon egy produkció erejéig. Sándor mellett az egykori nyertesek is dalra fakadnak. “Három extra produkció lesz, jön 2011-es nyertesünk, Caramel Trokán Nórával, a másik párosunk pedig, akik 2013-ban voltak az év duettpárja, az pedig nem más, mint Kökény Attila és az ő tanítványa, Cseke Katinka – mondta Illés Gabriella, aki rendkívül büszke arra, hogy a TV2-nek sikerült megtartania piacvezető pozícióját:  a csatorna immár hetedik hete vezeti a nézettségi tabellát.

A videóban visszanézheted az előző széria nyertes párosának produkcióját:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top