Sztárok

Rácáfolt a pletykákra Justin Timberlake és Jessica Biel – galéria

A sztárpár a minap megpróbált rácáfolni a pletykákra, miszerint válságban a házasságuk.

Az lehet, hogy Justin Timberlake és Jessica Biel esküvője tündérmesébe illő volt, de egy biztos: a házasságuk elmúlt időszaka biztosan nem kerül be egyetlen gyerekeknek szóló könyvbe sem.

Újra együtt Justin Timberlake és Jessica Biel

A dolog odáig fajult, hogy mostanra szinte kibogozhatatlan lett a sztárpár szerelmi élete: hol azt írják, válságban a házasságuk, hol pedig azt, hogy Jessica máris várandós. Előbbit arra alapozták a jól értesült bennfentesek, hogy a színésznő nem jelent meg a Grammy-díjátadón (ahol is Lindsay Lohan egyik áldozata is a jelöltek között volt), utóbbit pedig arra, hogy Jessica már jó ideje nem jelent meg a nyilvánosság előtt – és még egy fránya paparazzi kép sem készült róla. Egészen mostanáig: a minap ugyanis sikerült lencsevégre kapni a színésznőt, méghozzá a gátlástalan férjével együtt. A sztárpár éppen a Karib-szigeteken tölti jól megérdemelt pihenését, s láthatóan remekül szórakoznak – bizonyára nem az esetleges válóper részletein kuncognak ennyire. A képek tanúsága szerint Jessica Biel nem terhes, ha mégis, akkor mi szeretnénk odaítélni neki a világ legvékonyabb kismamája címet. Hogy mi a teljes igazság kettejük kapcsolatáról, azt csak ők tudják, az mindenesetre érdekes, hogy egyetlen olyan kép sem készült, ahol romantikusan ölelik egymást, vagy éppen csókolóznak. Mi egyébként külön és együtt is imádjuk őket – Justint például többek között ezekért a dolgokért.

Itt megnézheted a sztárpárról készített galériánkat:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top