Sztárok

Újra Bridget Jones bőrébe bújik Renée Zellweger?

Helen Fielding azt szeretné, hogy Renée Zellweger játssza Bridget Jonest a harmadik részben is.

Helen Fielding angol írónő azt szeretné, hogy ismét Renée Zellweger alakítsa a címszerepet, ha megfilmesítetik a Bolondulásig – Bridget Jones naplója 3. című új könyvét. “Renée csodálatosat alakított Bridgetként, pompás lenne, ha a szerepet ismét eljátszaná” – hangoztatta az írónő.

Arra a kérdésre, hogy nem klisészerűek-e Bridget evési rohamai, és nem egy idejétmúlt képet muta-et be a nőkről, az 56 éves írónő kijelentette, hogy harmadik regényben már 51 éves Bridget felhagy az álmodozással, amikor már egyfolytában boldog. Kezdetben, amikor valami félresikerült neki, kapcsolatai felbomlottak, állandóan visszatért a súlyprobléma témája. “Aztán azt mondta. Túlságosan kövér vagyok, meg kell változnom. Ezzel én azt akartam mondani, hogy a nők mindig azon lovagolnak, hogyan érzik magukat, mit tettek rosszul, min kellene változtatniuk. Ezzel szemben a férfik azzal vannak elfoglalva, hogyan uralják környezetüket – otthonukat, barátaikat, a sportot és karrierjüket” – jegyezte meg az írónő.

Az első két regényből több mint 15 millió példány kelt el világszerte, majd Renée Zellweger, Colin Firth és a Daniel Clevert alakító Hugh Grant főszereplésével népszerű filmfeldolgozás készült belőlük 2001-ben, illetve 2004-ben. Daniel Clever nem hiányozik az új könyvből sem: ő Bridget gyerekeinek, Mabelnek és Billynek a keresztapja.

Újra Bridget Jones bőrébe bújik Renée Zellweger?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top