Sztárok

Ő térhet vissza a Szombat Esti Lázba – galéria

Katus Attila és Szilveszter gazda párjaként már feltűnt a Szombat Esti Lázban Molnár Andrea, aki most ismét visszatérhet a táncos műsorba. A táncosnő elárulta, hobbija mellett korábban mivel kereste a kenyerét.

Molnár Andi visszatérhet a Szombat Esti LázbaMolnár Andrea igazán sokrétű nő. Élete és hobbija a tánc, azonban nem ennek köszönhetően érezhette magát a fellegekben. “Nyolc éve olyan munkát kerestem, amit a tánc mellett is könnyedén tudok végezni, összeegyeztethető az időbeosztássommal. Egy barátom ajánlotta, hogy jelentkezzem légiutas-kísérőnek. Mivel sosem féltem a repüléstől, és mindig is imádtam utazni, ezért úgy döntöttem belevágok” – mesélte a SportKlub MezTelenül című műsorának műsorvezetője, aki légiutas-kísérőként bejárta a világot, ám végül egy baleset és a Szombat Esti Lázba való felkérés megváltoztatott mindent.

Baleset, majd felkérés

“Egy idő után megtapasztaltam, hogy a tánc és a stewardesskedés is komoly fizikai megerőltetés jelent. Sokszor hajnali 3 órakor indultam a reptérre, hazaérkezés után pedig rohantam próbálni vagy táncot tanítani. Előfordult, hogy egy pillanatra elaludtam vezetés közben, és kisodródtam az út melletti szántóföldre, ez rádöbbentett, hogy így nem mehet tovább. Aztán az tette fel a pontot az i-re, amikor a fedélzeten egy csomag pakolása közben elszakadt a ferde hasizmom. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy pont akkor hívtak el a Szombat Esti Lázba, így végleg befejeztem a légi karrieremet”  – tette hozzá a csinos táncosnő, aki a legfrissebb pletykák szerint hamarosan újra feltűnik a táncos vetélkedőben.

Hogy miként festett Andi stewardessként, azt a galériánkban megnézheted!

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top