Sztárok

Mick Jagger összetört kedvese halálhíre hallatán

Megtörten hagyta el az éttermet Mick Jagger, ahol zenésztársaival vacsorázott, miután megtudta a hírt, hogy kedvese, L'Wren Scott öngyilkos lett.

Mick Jagger összetört kedvese halálhíre utánMegtörten, meggyötört arccal hagyta el azt az ausztrál éttermet Mick Jagger, ahol éppen egyik barátjával vacsorázott, amikor megtudta a hírt: kedvese, L’Wren Scott öngyilkos lett. A Rolling Stones frontembere azonnal kocsiba ült, és remegve távozott. Jagger sajtósán keresztül üzent: kedvese halálhíre lesújtotta, és összetörte. A szigetországban koncertező zenekar a soron következő perth-i koncertjét már le is mondta, és feltehetőleg az egész koncertturnét törölni fogják, ám egyelőre a zenekar menedzsmentje arra kérte a jegyárusítókat, hogy tartsák bent a koncertjegyeket.

A hírekkel ellentétben nem szakítottak

Bár felütötte fejét a pletyka, hogy Jagger és divattervező kedvese nem sokkal ezelőtt szakítottak, a zenész sajtósa és a barátok egyértelműen cáfolták a hírt. “Mindenkit sokkolt a tragédia. Aki ismerte őket, azok tudják, hogy sem a drog, sem az alkohol nem játszott szerepet az életükben, nagyon gyengédek voltak egymáshoz. Semmi jel nem mutatott arra, hogy gond lenne köztük” – mondta a tragikus sorsú nő egyik barátja a MailOnline-nak.

Tegnap jelentették be, hogy Scottot asszisztense találta meg New York-i otthonában, ahol felakasztotta magát. A divattervező és Jagger 13 éve alkottak egy párt, a nő több hírességet is öltöztetett, szakmájában sikeres volt. L’Wren legújabb kollekcióját egy hónappal ezelőtt mutatta volna be Londonba, ám pár nappal a tervezett időpont előtt lemondta a bemutatót, arra hivatkozva, hogy a legfontosabb darabok nem készültek volna el időben. A legfrissebb hírek szerint a nő cége állítólag veszteséges volt.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top