Sztárok

régi_Kelj útra az egészségedért és a szépségedért!

A bőröd tükörként láttatja a szervezeted állapotát. Figyelj oda, hogy mivel kényezteted!
Kelj útra az egészségedért és a szépségedért!

A tested kívülről és belülről egyforma gondoskodást igényel, és egyiknél sem mindegy, hogy milyen anyagokkal segíted vagy éppen hátráltatod a szervezeted működését, a bőröd szépségét.

Fontos az összhang

A nap, a levegő, a víz és a föld természetes ereje, valamint a szervezetünk működése közti harmóniát nem csak az étkezésünkkel teremtjük meg. Az egészségünk és a szépségünk vonatkozásában a bőrünkkel érintkező anyagok éppen olyan fontosak, mint azok, amit elfogyasztunk. A szervezetünk és a külvilág közti kapcsolatteremtésben a bőrünk a legfontosabb szervünk. A bőrszövet rendkívül gazdag érhálózatának köszönhetően a bőrünkkel érintkező egészségvédő és a káros anyagok egyaránt néhány másodperc alatt eljuthatnak a testünk más szerveihez.

Kelj útra az egészségedért és a szépségedért!


Segítenek az ellenőrzött alapanyagok

Az igazolt bio alapanyagok ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termékek. Akár élelmiszerekről beszélünk, akár kozmetikai alapanyagokról, biztosak lehetünk benne, hogy ezek olyan helyről származnak, ahol elsődleges szempont a természetes környezettel való harmónia. Ezt tartották szem előtt azok a magyar fejlesztők is, akik egy teljesen új, bio kozmetikai kezelést dolgoztak ki. A mySPIRIT skincare arckezelések során csak bio hatóanyagokat használnak, amit ásványokkal kezelt kristályvízzel visznek fel a bőrödre.

Kelj útra az egészségedért és a szépségedért!


Ötcsillagos bio hétvége

A Spirit Hotel Thermal Spa a tavaszi megtisztulás jegyében havonta egy-egy bio hétvégén várja azokat a vendégeket, akik a pihenés idején sem szeretnének lemondani a bio életvitelről. Akkor is érdekesek és hasznosak lehetnek számodra ezek a hétvégék, ha még csak most ismerkedsz az ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagokkal, élelmiszerekkel és kozmetikumokkal. Nézd meg a naptárodat, hogy számodra melyik időpont a megfelelő!

Kelj útra az egészségedért és a szépségedért!


Tavaszi mySPIRIT Bio hétvégék a Spirit Hotelben: március 28-30.; április 25-27. és május 23-25.

További információ: www.spirithotel.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top