Sztárok

Újra bombaformában Kate Winslet – galéria

Kate Winslet egy fekete midiruhában vette át csillagját a Hírességek Sétányán.

Újra bombaformában Kate Winslet – galériaKate Winslet – aki a Titanic című filmnek köszönhetően lett ismert – a minap először jelent meg nyilvánosan azóta, hogy megszületett a harmadik gyermeke, Bear. A színésznő számára több okból is különleges volt a rendezvény: egyrészt a fekete ruhájában szépen megmutatta minden jelenlévőnek, hogy visszanyerte a szülés előtti formáját, nem mellesleg pedig egy csillagot is kapott a hollywoodi Hírességek Sétányán.

Földrengés ellenére jól sikerült az ünneplés

Így három hónap kihagyás után kicsit sok számomra ez az egész, ez a rengeteg ember, aki ma itt összegyűlt” – mondta a rendezvényen a homokóraruha-párti Winslet. A People információi szerint a színésznő a beszédében arra a földrengésre is kitért, amely nem sokkal a díjátadó előtt rázta meg Kaliforniát. “Őszintén szólva azt gondoltam, hogy a történtek után ma nem egy jó hangulatú eseménynek leszünk a részesei – a reggeli földrengés nagyon megijesztett, s szerintem sokan éreznek hozzám hasonlóan” – magyarázta Kate. A harmadszor is férjhez menő színésznő kifogástalan megjelenéssel lépett a pódiumra.

Kate Winslet legújabb filmjének előzetesét most nálunk megnézheted:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top