Sztárok

Újabb szívtipróval erősít a Barátok közt – galéria

Kiss Ernő Zsolt egy borászt alakít, aki Berényi Miklós jelenlegi és volt feleségét is elbűvöli.

Barátok közt

Kiss Ernő Zsolt személyében nemrég új szívtipró tűnt fel a Barátok köztben – a Madách Színház művésze (aki nemrég a Mamma Mia című musicalben kapott szerepet) a sorozatban néhány hónapig egy borászt alakít, aki Berényi Miklós szőlőbirtokán látja el a rá háruló feladatokat. A dolog pikantériája, hogy a szakember mindeközben két hölgy érdeklődését is felkeltette: először a kenyéradója feleségét, Zsófit, majd pedig Miklós gyermekének édesanyját, Nórát bűvöli el. “Zalán karaktere több okból is nagyon izgalmas: ő egy igazi, vérbeli szoknyapecér, ugyanakkor egy kiváló szakember, aki az udvarlás közben azon van, hogy a pincészet menjen, s, hogy minél inkább be tudja vetni a szakmai tapasztalatait. Mint minden férfit, úgy őt sem hagyják hidegen a csinos, dekoratív hölgyek – kérdés, hogy vajon őszintén, vagy esetleg valami mögöttes szándékkal próbál közelíteni Zsófi és Nóra felé” – mondta a Nők Lapja Cafénak a színész. Ernőhöz egyrészt nagyon közel, másrészt viszont távol áll Zalán karaktere. “Én is szeretem a borokat, s bár csak néhány éve, de már különbséget is tudok tenni közöttük. Ellenben, sosem voltam az a tipikus nőcsábász – főként amióta házasságban élek” – mondta.

A színész kedvese is szakmabeli

Barátok köztA 2012-es X-Faktorban is szerencsét próbált színész–énekesnek ugyanis épp a tehetségkutató válogatója alatt született meg a kislánya. Mint mondja: amennyire csak tudja, megpróbálja kivenni a részét a gyermeknevelésből, ám a forgatásokkal járó, valamint a színházi elfoglaltságai miatt kevés időt tud együtt tölteni a kislányával. “Az édesanyja bevállalta a »rossz zsaru« szerepét, úgyhogy nekem kicsit kedvezőbb a helyzetem: én a »jó zsarut« játszom.”

Ernő tehát nem unatkozik: forgatásról a színházba, onnan pedig a családjához rohan. Jogosan kérdés: vajon hogyan tudja összeegyeztetni a szakmai- és a magánéletét? “Nem könnyű, az biztos, de nem panaszkodom. A párommal arra törekszünk, hogy ki tudjunk alakítani egyfajta egyensúlyt a kettő között – ez hol jobban, hol kevésbé sikerül. Mindketten szakmabeliek vagyunk, ennek köszönhetően pedig szerintem kissé szerencsésebb helyzetben vagyunk, mintha mondjuk, egy civil ember lenne a párunk.

AZ RTL Klub sorozatában az elmúlt tizenhat esztendő alatt számtalan szívtipró feltűnt már, sokan közülük jelenleg is a produkció oszlopos tagjai:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top