Sztárok

Csődbe jutott Lady Gaga

Az énekesnő még 2009-ben hárommillió dollárt költött el néhány nap leforgása alatt.

Sok külföldi hírességhez hasonlóan Lady Gaga is feltűnik a “Who the f— is Arthur Fogel?” című dokumentumfilmben. Aki esetleg nem tudná: Mrs. Botrányhősnő 2008-ban, The Fame című lemezével robbant be a popiparba (ahol egyébként azóta is folyamatosan jelen van), ám ő is azok közé tartozik, akik nem a szakmában elért sikereikkel, hanem a szaftos magánéleti történeteikkel, vagy éppen botrányaikkal kerülnek a címlapokra. Nem volt ez másként legutóbb sem – ezúttal azonban kivételesen nem villantott, nem is viselkedett megdöbbentően, hanem őszintén vallott  élete azon időszakáról, amikor úgy érezte: vége mindennek. Ezt is megértük.

A történet dióhéjban a következő: Gaga 2009-ben, a Monsters Ball turnéja ideje alatt csődbe Csődbe jutott Lady Gagament. “Hárommillió dollár volt a nevemen a bankban, amit mindenféle gondolkodás nélkül belefektettem a show-ba. Szóval igen, valójában csődbe juttattam magamat” – emlékezett vissza Gaga, aki mindent egy lapra tett fel. A folyamatos súlyingadozásokkal küzdő énekesnő e döntését – vagyis, hogy elköltött 3 millió dollárt – a családja egyáltalán nem támogatta; nem is értjük, miért… “Emlékszem, hazamentem, apám ott ült, és csak annyit mondott: nem értem. Erre én azt mondtam: nyugi, tudom, hogy mit csinálok, csak így tudom felkelteni Arthur Fogel (a Live Nation Entertainment globális zenei csoportjának igazgatója – a szerk.) figyelmét” – mondta Gaga, akinek végül bejöttek a számításai, hiszen a szakember felfigyelt rá, és egy negyvenmillió dolláros csekket kapott a cégétől. Ez a csekk az egész életemet megváltoztatta” – mosolygott a Photoshop segítségével megöregített énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top