Sztárok

Közösen kampányol Tóth Gabi és D. Tóth Kriszta – videó

Tóth Gabi a minap – több magyar hírességgel együtt – a jó ügy mellé állt.

Közösségi videoakció indul Magyarországon a nyitottságért. Cégek, szervezetek, zenészek, művészek, ismert és nem ismert emberek videoüzenetben mesélik el saját élményeiket arról, hogy nekik miért érte meg nyitottnak lenni és nem hallgatni az előítéletekre. A videóüzenetek közös mottója: “Nyitottnak lenni megéri. Ne hallgass az előítéletekre.”

Azért indítottuk a Nyitottak vagyunk kezdeményezést tavaly nyáron, mert nemcsak hogy azt gondoljuk, nyitottnak lenni helyes, de tapasztalatból tudjuk, hogy meg is éri. Tudjuk, hogy hozzánk hasonlóan sokan nyitottak. Szerintünk fontos ezt megmutatni, hogy ezzel inspiráljunk másokat is” – mondták a kezdeményező cégek – a Google, az espell és a Prezi – képviselői.

Hírességek is csatlakoztak a kezdeményezéshez

Kampányba kezdett Tóth Gabi - videóA Nyitottak vagyunk közösségi kezdeményezéshez már számtalan híresség csatlakozott: Máté Kriszta és Mosolyka mellett például az X-Faktor mentora, Tóth Gabi is arra buzdítja az embereket, hogy bátran osszák meg a témával kapcsolatos történeteiket. “Azért tartottam fontosnak, hogy csatlakozzak a kezdeményezéshez, mert velem is számtalanszor előfordult, hogy valamivel kapcsolatban szkeptikusabb voltam, nem voltam túl nyitott, de utána egy kicsit megerőltettem magam, és hatalmas sikereket értem el. Pedig ha nemet mondtam volna, akkor megfosztottam volna magamat fantasztikus munkáktól, élményektől, kapcsolatoktól és lehetőségektől is” – mondta a Nők Lapja Cafénak az énekesnő, aki azt is elárulta, hogy a videóban miért éppen ezt a történetet meséli el. “Ez volt az első olyan nagyobb dolog az életemben, amiben egy témakörön és egy sztorin belül tesztelték a nyitottságomat a fentiek és a sorsom. Itt nemcsak mondjuk egy barátságról, vagy munkáról volt szó, hanem rengeteg olyan apró dologról, amelyek bizonyos szinten utat mutattak, hogy igenis érdemes nyitottnak lenni” – tette hozzá.

“Nyitottan élni sokkal jobb, mint bárhogy máshogy”

Kampányba kezdett Tóth Gabi - videóD. Tóth Kriszta közösségi oldalán osztotta meg véleményét a kezdeményezéssel kapcsolatban. Kriszta, aki nemrégiben a Nők Lapja Café vendégszerkesztőjeként is bemutatkozott, úgy véli, szüleinek köszönheti, hogy megtanulta: nyitottnak kell lenni az életben. “Én is alapvető értéknek tekintem, hogy másokat csak tetteik és teljesítményük alapján ítélek meg, tekintet nélkül életkorra, nemre, nemi identitásra, szexuális orientációra, nemzeti, etnikai hovatartozásra vagy származásra, politikai, vallási vagy más meggyőződésre és fizikai vagy egyéb adottságokra, tekintet nélkül minden másra. Mindannyian elindultunk valahonnan, fejlődünk és tanulunk – például a saját hibáinkból. Nekem szerencsém volt, mert korán megtanultam, hogy nyitottan élni sokkal jobb, mint bárhogy máshogy” – írta az UNICEF új nagykövete.

Tóth Gabi az alábbi videóban mesél el egy eddig soha nem hallott történetet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top