Sztárok

Brutálisan lefogyott Schumacher

Január végén kezdték el az expilóta fokozatos felébresztését.

Michael Schumacher már csak 55 kiló, miután betegágyán 20 kilót fogyott – írja a La Gazzetta dello Sport.

A december 29-én síbalesetet szenvedett hétszeres világbajnok Forma-1-es pilóta családja továbbra is bízik Schumacher felépülésében.

Sabine Kehm, a német versenyző menedzsere közleményében arról számolt be: vannak apró jelek, amelyek reménykeltőek, és bizakodásra adnak okot, hogy sikerül felébreszteni a mesterséges kómából. Kehm ismét köszönetet mondott azoknak, akik támogatják Schumachert, s továbbra is arra kér mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a család magánéletét. “Megpróbáljuk minden energiánkat Michaelnek adni. Mindannyian hiszünk abban, hogy ez segít Michaelnek, és meg fogja nyerni ezt a harcot” – állt a közleményében. 

Pár napja a londoni The Telegraph ugyanakkor arról cikkezett, hogy “reménytelen az állapota”, és csak a csoda segíthet a 45 éves Schumacheren.

A 45 éves expilótát – aki 2012 végén vonult vissza véglegesen a Forma-1-től – a franciaországi Méribelben történt baleset után súlyos fejsérülésekkel szállították kórházba, kétszer megoperálták, azóta mesterséges kómában tartják, s január végén kezdték el fokozatos felébresztését.

Michael Schumacherről készült képgalériánkat itt megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top