Sztárok

Justin Timberlake is szerepel Lindsay Lohan szexlistáján

Lindsay Lohan őszinteségi rohamot kapott – több külföldi híresség legnagyobb bánatára.

Lindsay Lohan azon színészek közé tartozik, akik az esetek többségében nem a teljesítményükkel, hanem a magánéletükkel kerülnek az újságok címlapjára. A botrányhősnő mindent elkövet annak érdekében, hogy felhívja magára a figyelmet: hol villant, hol megszökik a rehabról, hol pedig mindenkit megbotránkoztat a viselkedésével.

Hosszú a lista

Legutóbb azonban még azon a bizonyos határon is túlment, amit ő képzeletben felállított magának. A letartóztatott színésznő nyilvánosságra hozta ugyanis a képzeletbeli (egyébként Lindsay Lohan kiteregette a szennyestigencsak hosszú) szexlistáját, amelyen olyan ismert emberek szerepelnek, akikkel valamikor a múltban közeli kapcsolatba került. Harminchat celeb neve került nyilvánosságra (a civileket állítólag nem is számolta) – adta hírül a Dailymail. Lindsay egyébként olyan emberekkel töltött el egy-két (vagy akár több) fülledt éjszakát, mint Justin Timberlake, Adam Levine, vagy éppen Zac Efron. A “hármasfogat” tagjai állítólag egyáltalán nem örülnek annak, hogy Lindsayre rátört az őszinteségi roham, a hírek szerint Justin Timberlake akadt ki a legjobban. Jessica Biel férje ugyanis azt szerette volna, ha erre az apró “bakijára” sohasem derül fény.

Lindsay Lohan kiteregette a szennyest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top