Sztárok

Sztárok Jared Leto lobonccal – így fest Berki Krisztián hosszú hajjal – galéria

Berki Krisztián, Sarka Kata és Leonardo DiCaprio – kitalálod, mi a közös bennük?

Nemrég megrendezték a 86. Oscar-díjátadót, amelyet két dolog tett igazán érdekessé – de nem a díjakra gondolunk. Jennifer Lawrence ismét óriásit zakózott (lassan már hagyományt teremt belőle), mindeközben Jared Leto pedig olyan gigaceleb lett, hogy (szinte kivétel nélkül) minden megjelent híresség vele szeretett volna közös fényképet készíteni. Ki tudja, miért, könnyen lehet, hogy mindennek köze van ahhoz az aranyszobrocskához is, amit hazavitt az este folyamán (és azóta össze is tört egyébként). Miután a nyilvános fotók napvilágot láttak, s mindenki szembesült azzal, hogy konkrétan alig találni olyan képet, amin nem szerepel Jared Leto, elindult a mémgyártás. A legújabb (és szerintünk legjobb) összeállítást a Buzzfeed készítette el, “Képzeljünk el egy olyan világot, ahol mindenkinek olyan a haja, mint Jared Letonak” címmel.

Galériánkban megnézheted a jaredletosított külföldi és hazai hírességeket – például a herevasalás földi helytartóját, Berki Krisztiánt is:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top