Sztárok

Börtönben járt VV Gigi – fotók

Az egykori valóságshow-szereplő, Gigi az egyik fővárosi büntetés-végrehajtási intézetben tartott előadást az elítélteknek.

A ValóVilág negyedik szériájának szereplője újabban légtornászként bontogatja a szárnyait. Gigi nemrég a Budapesti Fegyház és Börtönbe kapott meghívást, ahol négy társával együtt százötven rabnak adtak elő egy nem mindennapi produkciót. “Kultúrnap volt a börtönben, és ebből az alkalomból egy levegőakrobatika-műsorral kedveskedtünk az ott élőknek. Nagyon érdekes volt,Ezért járt börtönben VV Gigi s, bár anno a villában már megtapasztaltam milyen a bezártság, a kettő egyszerűen összehasonlíthatatlan” – mondta a Nők Lapja Cafénak Gigi, aki kettős érzésekkel indult fellépni: egyrészt örült a meghívásnak, másrészt viszont óhatatlanul is eszébe jutottak különböző rémtörténetek. “A műsor előtt betekintést nyerhettünk a pszichikai problémákkal küzdő elítéltek mindennapjaiba, hogy hol, hogyan, milyen körülmények között töltik az időt – mondanom sem kell, teljesen más, mint a filmekben” – magyarázta a Playboyban vetkőző Gigi. Az egykori valóságshow-szereplőt – köszönhetően annak, hogy a börtönben is van televízió – többen felismerték, voltak, akik közös fotót is szerettek volna készíteni vele – erre azonban a szabályok miatt nem volt lehetőség.

Viszlát amerikai brit álom!

Ezért járt börtönben VV GigiAztán, néhány nappal az előadást követően Gigiék levelet kaptak az egyik elítélttől. “Az a férfi írt nekünk, aki – amikor ott jártunk – kipróbálta a show-hoz használt karikát. Egy hosszú levélben mondott nekünk köszönetet az előadásért, mellé pedig egy általa készített rajzot is csatolt. Annyira érdekes, mert bűnös emberekről beszélünk, de ugyanakkor– abból, ahogyan írt – jól kitűnt, hogy mennyire megbánta, amit csinált” – mesélte a prostibotrány miatt kihallgatott Gigi, aki nem tagadja: megkönnyezte az olvasottakat.

VV Béci testvére egyébként nemrég még Angliában, jógaoktatással próbált új életet kezdeni, ám a számításai nem jöttek be, így aztán inkább hazajött. “Nagyon bebuktuk a dolgokat, és egyáltalán nem voltunk felkészülve arra, amit kint várt minket. Nagyon drága mulatság volt, de egyúttal jó tanulópénz is. Most itthon próbálkozom az oktatással, egyelőre ott tartok, hogy termeket nézegetek, ahol majd oktatni tudok” – magyarázta az egykori VV-s, aki azt szeretné, ha végre már a rendes nevén emlegetnék.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top