Sztárok

Egy Jacko veszett el ByeAlexben – videó

ByeAlexről kiderült, nemcsak a suttogós éneklés nagymestere, de egy kis gyakorlással Michael Jackson-imitátornak is felcsaphatna. Rajongói máris a Szombat Esti Lázba követelik.
A(z) “Szerinted Alexnek inkább táncosként kéne a továbbiakban keresnie a kenyerét?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Szerintem énkelés közben kéne táncolnia, úgy lenne az igazi.

Visszahúzódó, szűkszavú fiúként ismerte meg az ország ByeAlexet, a tavalyi Eurovíziós Dalfesztivál magyar résztvevőjét. A dalos pacsirta mára azonban teljesen kibontakozott, olyannyira, hogy már attól sem riad vissza, hogy táncra perdüljön, és ezt ország-világ előtt meg is mutassa. Az énekes a közösségi oldalára töltötte fel azt a videót, amin – kis túlzással – profikat megszégyenítő módon ropja. Szuperjó bemelegítő densz az Animal Cannibals koncert előtt!” – írta az énekes a videó mellé, amire azonnal rajongók hada reagált. Volt, aki egyenesen a Szombat Esti Láz egyik versenyzőjének követelte Alexet, de volt, aki egyenesen John Travoltához vagy Michael Jacksonhoz hasonlította az énekest.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top