Sztárok

Újra az alkohollal harcol Stohl András

Aggódnak a szerettei és az ismerősei a színészért, aki pedig korábban megfogadta, hogy nem fogja úgy végezni, mint az apja, akinek komoly alkoholproblémái voltak.

Az elmúlt hetekben többször is hírek kaptak szárnyra Stohl András italozásairól. A Story-gálán egy kicsit többet ivott a kelleténél, a múlt héten pedig whiskyt lopott egy klub zárva tartó pultjából. A Blikk megkereste a színészt, aki a bulvárlapnak megtörten csak annyit közölt, hogy ezzel kapcsolatban már mindent elmondott.

Mint a 46 éves színész korábban bevallotta, az apja is komoly alkoholproblémákkal küzdött. “Nekem is vannak alkoholproblémáim. Gyakorlatilag minden este fogyasztok alkoholt. (…) Azt gondolom, ha egy ember mindennap iszik alkoholt, akkor annak alkoholproblémája van. Nekem is ennyire van alkoholproblémám. Stohl András alkoholista” – nyilatkozta korábban a színész, aki az autóbalesete után megfogadta, hogy leteszi a poharat, mert nem szeretné úgy végezni, mint az apja.

Mint a bulvárlap írja, Stohl – aki visszamondta a Heti hetesben való szereplését – nagyon sokat dolgozik. A saját gyermekei mellett az édesanyjáról, valamint özvegyen maradt testvérének gyerekeiről is gondoskodik. Mindez pedig hozzájárulhat ahhoz, hogy a gondjai miatt – melyekről édesanyjának sem beszél – olykor a pohár után nyúl.

Stohl újra harcol az alkohollal

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top