Sztárok

Kiborította a bilit Sebestyén Balázs

Fotósok keresték fel Sebestyén Balázs szomszédait, akik azt akarták kideríteni, valóban különköltözött-e a műsorvezető és felesége. Sebestyén a Morning Show-ban kommentálta az eseményeket.

Kiborította a bilit és perre készül Sebestyén Balázs“Azt akarták, mondja ki valaki: Viki elköltözött”

Reggeli rádióműsorában fakadt ki hétfőn Sebestyén Balázs, aki élő adásban beszélt arról, hogy újságírók és fotósok keresték fel a családját és a szomszédait néhány napja. Balázs szerint meg akartak tudni néhány részletet a házasságáról. “Péntek reggel körülbelül 8:30-kor indult a Viki Benivel a lakásunkból az óvodai farsangra. Látta, hogy az utca végén parkol egy kis autó, és két darab fotósállvánnyal próbál két nő fotózni egy bokor mögé elbújva. Azonnal hívta a sajtósunkat, hogy nézzen utána. Aztán az egyik szomszédunk hívta a Vikit, hogy egy zilált nő üvöltözik a kapualjban és nyomja a csengőt” – mondta Balázs a Morning Show-ban. A műsorvezető szerint a fotós több házba is becsengetett, és azt akarta megtudni, hogy a neje még otthon lakik-e.

Korábban kisfia óvodájába is megpróbáltak bejutni

Végül megérkezett a polgárőr, aki elküldte a fotósokat.  “Az egyik szomszédtól, akivel összejárok teniszezni és együtt utazunk el majd most, azt kérték, hogy mondja már azt, hogy elváltunk. Azt mondták, nekik az kell, amikor én egyedül hazajövök, mert az alátámasztja, hogy Viki már nem él itt. Ti pontosan tudjátok, mi az igazság, mert Viki itt van kétnaponta, együtt vagyunk, pénteken készülünk elutazni másfél hétre együtt” – mondta élő adásban Vadon Janinak és Rákóczi Ferinek Balázs, aki kiemelte, hogy vannak korrekt lapok, amelyeknek szívesen nyilatkozik. “Pontosan tudom, hogy ennek a munkának van egy ilyen velejárója. Nem sajnáltatni akarom magam, csak azt szeretném, hogy az olvasó tudja, hogy hogyan készülnek ezek a cikkek. Persze nem minden esetben!” – zárta le a történetet Balázs.

Ha kíváncsi vagy a teljes beszélgetésre, ide kattintva visszahallgathatod!

Kiborította a bilit és perre készül Sebestyén Balázs

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top