Sztárok

Újra szerelmes Bálint Toncsi?

Talányos képet osztott meg magáról a közösségi oldalán az egykori szépségkirálynő, hozzá pedig sejtelmes megjegyzéseket fűzött.

A Valentin-napi láz tegnap természetesen a külföldi és hazai hírességeket is elérte: míg Beyoncé könnybe lábadt szemekkel üdvözölte a Knowles család új “tagját” (vagyis a férjétől kapott, körülbelül 540 ezer forintot érő karkötőjét), addig Bálint Antónia egy “kicsit” szolidabban ünnepelt. A nemrég parókát húzó egykori szépségkirálynő a közösségi oldalán osztott meg egy fényképet, amelyen az egyik kezében egy hatalmas rózsacsokorral, a másikban pedig egy méretes lufival látható. A rajongói természetesen azonnal őrült találgatásba és kérdezősködésbe kezdtek, mindenki arra volt kíváncsi, hogy vajon kitől kapta Antónia az ajándékokat.

Újra love is in the air?

Fotó_ Bálint Antónia Facebook-oldala
Fotó: Bálint Antónia Facebook-oldala

A nagyot bukó Toncsinak ugyanis a Tereh Istvánnal való szakítása óta szabad a szíve – eddig legalább is úgy tudtuk. Ám az Édes Élet sztárja a “No komment” című képaláírásával alaposan összezavarta a követőit, na meg persze minket is. Arról nem is beszélve, hogy a kommentelők kíváncsiskodó megjegyzéseire is igencsak sejtelmes válaszokat adott. Egyik követője karakán módon rákérdezett arra, hogy Antónia netán újra szerelmes-e, mire a szépségkirálynő a következőt reagálta: “azért ott még nem tartunk”. Mit nem lehet ezen érteni? Ha nem, hát nem… – gondolják most sokan, de a történet nem ennyire egyszerű. Nem sokkal később ugyanis a korábban interneten párt kereső Antónia egy másik követője “Óh, valaki nagyon szeret téged” kommentjére egy triplán mosolygó smiley-val válaszolt – ami egyébként így néz ki: : ))) –, ami arra enged következtetni, hogy nem a húsvéti nyuszi kedveskedett neki korai meglepetéssel. Bonyolult történet, s az őszintét megvallva mi nem igazán tudjuk követni az eseményeket – ha te esetleg igen, akkor mindenképp írd meg nekünk kommentben.

Galériánkban megnézheted, hogy hazánk sztárjai tegnap milyen életbölcsességekkel/fotókkal kívántak boldog Valentin-napot:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top