Sztárok

Oláh Gergő nem él meg a táncoktatásból

Az énekes újabban táncoktatóként is bontogatja a szárnyait, ám nem éppen úgy alakul minden, ahogy azt Gergő szeretné.

Minden kezdet nehéz – tartja a mondás, amelyet az X-Faktor harmadik szériájának győztese is jólOláh Gergő nem él meg a táncoktatásból ismer. Gergő nemrég nagy fába vágta a fejszéjét, s elhatározta, hogy – az éneklés mellett – egy másik szakmában is kipróbálja magát. A médiatörténelmet írt Gergő egy budapesti tánciskolában indított shakedance tanfolyamot (több stílust ötvöző tánc – a szerk.), amely – az elszántsága ellenére – egyelőre nem örvend akkora népszerűségnek, mint ahogy azt ő szeretné. “Kissé nehézkesen megy a dolog, mert – bár sokan jelentkeztek – éppen influenzajárvány van, nagyon sokan betegek, ennek következtében pedig elég kevesen vesznek részt az órákon. Van, hogy tizenöten vagyunk, van, hogy tízen, s olyan is előfordul, hogy öten” – mondta a Nők Lapja Cafénak az énekes, aki körülbelül egy hónappal ezelőtt tartotta meg élete első táncóráját.

“A táncoktatásból nem lehet megélni

Felesége, Niki mindenben támogatja
Felesége, Niki mindenben támogatja

A felesége álmát valóra váltó Gergő azt mondja: nem az anyagi haszonszerzés vezérelte, amikor elvállalta az oktatói szerepet. “Elsősorban azért csinálom, hogy – csakúgy, mint az énekléssel – örömet adhassak át az embereknek. Persze az csak duplán jó, ha az ember emellett még profitál is belőle, de szerintem a táncoktatásból nem lehet megélni. Tapasztalatom szerint ez maximum kiegészítés lehet” – mesélte az énekes. Oláh Gergő a közösségi oldalán egyébként folyamatosan hirdeti a táncóráit, ez azonban nem mindenkinek tetszik: egyesek úgy vélik, hogy az énekesnek azért van szüksége az önmenedzselésre, mert nincs elég jelentkező. S, hogy van-e alapja ezen pletykáknak? Természetesen erről is megkérdeztük. “Szerencsére van érdeklődés, a hirdetés oka nem más, mint az, hogy egyelőre nincs meg az a létszám, amit szeretnék. Én merek nagyot álmodni, és hiszek, bízom abban, hogy hamarosan több százan fognak velem együtt mozogni” – vázolta az elképzeléseit. A táncoktató énekes jövőbeni tervei között egyébként az is szerepel, hogy egy profi tánccsapatot hozzon létre, akik vele tartanak a fellépéseire, valamint szerepelnek majd a videoklipjeiben. Bár Gergő nagyon lelkes és elszánt, a siker egyelőre mind a több száz fős tánctanfolyamot, mind a tánccsapatot tekintve várat magára – ki tudja, meddig.

Oláh Gergő az X-Faktor ideje alatt már bebizonyította, hogy az éneklésben és a táncban is tehetséges:


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top