Sztárok

Ő Palvin Barbara új szerelme – fotó

A magyar modell egy igencsak sejtelmes képet osztott meg a rajongóival a közösségi oldalán.

A Golden-Globe díjátadón hátat villantó Palvin Barbara az eddigi pályafutása alatt nemcsak a kifutókat, de a férfiszíveket is meghódította. Palvin Barbara ugyanis már nemegyszer szerepelt különböző amerikai pletykalapok címlapján: hol a nemrég letartóztatott Justin Bieberrel, hol a Golden Globe-ot kapó Leonardo DiCaprióval boronálták össze, legutóbb pedig a tinilányok által istenített One Direction fiúcsapat egyik tagjával, Niall Horannal hozták hírbe. Egyes lapok tudni vélték, hogy a magyar modell és az énekes jó néhány randevún túl van, sőt Nial olyannyira komolyan gondolja Barbarával a kapcsolatát, hogy már a családjának is bemutatta – ezt azonban egyikük sem erősítette meg.

Új szerelem a láthatáron?

Fotó_ Palvin Barbara Instagram oldala
Fotó: Palvin Barbara Instagram oldala

Most azonban úgy tűnik, hogy a nemrég felröppent pletykáknak az égvilágon semmi alapjuk nincs – feltéve, ha hihetünk a közösségi oldalára felkerült képnek; és hát miért ne hihetnénk. Végül is, ki tudhatná jobban, hogy mi a helyzet a szerelmi életében, mint ő maga?

A szóban forgó fényképen Barbi egyébként egy – vélhetően – civil úriember társaságában, egy fehér és vörös rózsákból álló csokorral a kezében pózol boldogan. A modell a képhez mindössze ennyit fűzött: “korai Valentin!“. Ez szintén arra enged következtetni, hogy a képen látható férfi nem más, mint újdonsült kedvese. A fotó láttán persze a kommentelők is azonnal “akcióba” lendültek, s minden kérdezőerejüket bevetve próbálták megtudni, hogy vajon ki lehet a titokzatos pasi? – Barbara azonban nem reagált a magánéletét feszegető kérdésekre (legalább is egyelőre).

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top