Sztárok

Szexoldalon találták meg Dundika fotóit

Dundika a neten árulja a testét a hirdetés alapján. Majka feljelentést tesz.

Szexoldalon találták meg Dundika fotóitEgy szexoldal szolgáltatásai között, a bérelhető lányok sorában találtak rá Dundika képeire, írja a Bors. Nyolcvanezer forintot kell fizetni Majka párjárért, aki az oldal szerint akár lányokkal is vállalja az együttlétet, és nem mond nemet extrém kívánságokra sem.
Dundikát sokkolta a hír, amikor elmondták neki, hol bukkantak rá fotóira, és zaklatottan kommentálta a helyzetet. “Felháborító, hogy a fotóimmal hirdetnek szexuális szolgáltatást. A képeket nyilván lelopták az internetről!” – mondta a lány. És hozzátette, még friss a hír, de valószínű, hogy feljelentést tesznek, Majka pedig nagyon felhúzta magát a lopáson és a hirdetésen. “Persze nem újdonság, a modellek már régóta az internetes bűnözők célpontjai, de azért ezt most egészen más megélni, mint régen. Édesanya vagyok, ezért most sokkal jobban bosszant” – mondta Dundika az benne kavargó érzésekről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top