Sztárok

Selena Gomez is bevonult a rehabra

Az énekesnő januárban állítólag két hetet töltött egy arizonai rehabon.

Selena Gomez is bevonult a rehabraA korábban Budapest utcáin is megforduló énekesnő a People magazin értesülései szerint idén januárban tizennégy napot töltött a Meadows rehabon. Ez azért meglepő, mert az énekesnő eddig botrányoktól mentes karriert tudhatott maga mögött. Tudva azonban azt, hogy Selena Gomez olyan emberekkel veszi körbe magát – gondoljunk csak az elvonóra (és pszichiátriára) kerülő barátnőjére, Demi Lovatóra –,  akik nem az amerikai, hanem a saját, “mindent szabad, de semmit sem muszáj” elvre épülő törvényeik szerint élnek, talán sokan nem is csodálkoznak a hír hallatán. Ez a felfogás azonban általában nem vezet túl jóra: a High School Musical elvonót is megjárt sztárja, Zac Efron, na és persze a botrányhősnő Lindsay Lohan, valamint a Miről álmodik a lány? egykori sztárja, Amanda Baynes biztosan sokat tudnának erről mesélni.

A család tagad

Az énekesnő sajtósa és családja egyébként mindent tagad, Selena egyik közeli barátja azonban az újság hasábjain beismerte, hogy a hír igaz. “Ott járt, de nem azért, mert drog- vagy alkoholproblémái vannak” – nyilatkozta a People-nek a Disney Channel egykori üdvöskéjének barátja, aki arról már nem akart beszélni, hogy akkor mégis mi volt látogatásának apropója, ha nem a segítségkérés. Bonyolult történet, mindenesetre egy biztos: az énekesnőnek, akit mostanában egyre többször látni exkedvese, Justin Bieber oldalán, inkább távol kéne tartania magát a nemrégiben marihuánabotrányba keveredett és le is tartóztatott fiatal énekestől.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top