Sztárok

Szerelem a csillagok között

Használd ki a Valentin-nap teremtette lehetőséget! A mindennapok szürke fátylát eldobva megérdemeltek egy kis csillogást, és ami ennél is több, a gondtalan együttlét örömét.

Szerelem a csillagok között

A szerelem ünnepén igazán nagy hangsúlyt kap a meghittség, a figyelmesség, a kényeztetés. A dolgos mindennapok során gyakran előfordul, hogy nem jut elég időnk a másikra. A kelleténél többször hazavisszük a munkahelyi gondokat, és nem vonhatjuk ki magunkat a háztartás gördülékenységét biztosító feladatok alól sem.

Neked is szükséged van romantikára!

Az a bizonyos bizsergő érzés jön magától. Te is tudod, hogy a fellángolás nem rajtunk múlik, sokszor elég egy pillantás, egy hang vagy egy illat, és máris különös vonzódást érzünk valaki iránt, akit lehet, hogy eddig nem is ismertünk. Hogy lesz-e szerelem a fellángolásból? Ki tudja? Egyszerűen csak működnek a dolgok, és a másikat egyre közelebb érezzük magunkhoz, egyre szorosabb a kötelék kettőnk között. És innentől kezdődik a saját felelősségünk: a lehető legtovább megőrizni ezt a szerelmet. Rajtunk múlik, hogy mennyit adunk hozzá egy szerelemhez, és ebben különleges szerep jut a romantikus pillanatoknak. Jó dolog felidézni az együtt töltött különleges percek varázsát. Ilyenkor átsuhan egy-egy boldog mosoly az arcunkon, és ettől még a zűrös élethelyzeteket is sokkal könnyebb megoldani.

Szerelem a csillagok között

Ünnepeld meg a szerelmet!

Sárváron, a Spirit Hotelben Valentin-nap hétvégéjén a szobájukba készített édes meglepetéssel és pezsgővel várják a szerelmeseket. A varázslatos környezet és a kényeztető kiszolgálás mellett, az egymásra figyelő, meghitt pillanatokat a páros Spirit Spa Suite élmények teszik teljessé. Próbáljátok ki a pezsgős kádfürdőt kettesben, hiszen kivételes lehetőséget kínál az egymásra hangolódásra. Ha mindketten szeretitek a masszázsokat, akkor rátok várnak az érzékeket kényeztető páros rituálék: a személyre szabott Thali’sens testpeeling és az aromaolajos masszázs.

Szerelem a csillagok között

 

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top