nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Schobert Norbiék rajongóikkal ünneplik tizedik évfordulójukat – galéria

Schobert Norbiék rajongóikkal ünneplik tizedik évfordulójukat – galéria

Tizedik születésnapját ünnepli a Schobert Norbi és Rubint Réka által kitalált egészséges életmód program, amit most rajongóiknak is szeretnének megköszönni.
Z.A.
f Ajánlom

„Az ötlet, illetve az, hogy az élelmiszereket a hasznosuló szénhidrátok szerint csoportosítjuk, egyidős Larával. 11 éve jött az ötlet és 10 éve a termékfejlesztés, mely annyira kinőtte magát, hogy több száz embernek – legyen cukorbeteg, fogyni vágyó vagy csak az egészséges életmódot követő – nyújt lehetőséget” – írta közösségi oldalán Rubint Réka, aki férjével, Schobert Norbival együtt most ünnepli a Norbi Update fennállásának tizedik évfordulóját. A kerek évforduló alkalmából a fitneszházaspár leginkább követőinek, vásárlóinak szeretné megköszönni a támogatást.

Tovább terjeszkednek Európában

„Az idei esztendőt nagyon különlegessé szeretnénk varázsolni. Az elmúlt tíz évet  annak a közel 1 millió rajongónak szeretnénk megköszönni, akik végig mellettünk álltak” – kezdte Norbi, aki feleségével együtt a jubileum alkalmából egy tízállomásos roadshow-t szervez az ország nagyvárosaiba, novemberben pedig egy hatalmas gálával ünneplik meg az évfordulót. Áprilistól tovább terjeszkedik a bolthálózat, Magyarország és Szlovákia után Ausztriában, Romániában, Csehországban és Szerbiában is nyitnak üzleteket.

Íme, a fitneszházaspár elmúlt 10 éve képekben:

32 Fotó megtekintése

Schobert Norbi és Rubint Réka elmúlt 10 éve

 

Megosztás Facebookon