Sztárok

Rubint Réka kislánya gőzerővel készül Az Ének Iskolájára – videó

Tavaly nem járt sikerrel, ám nem adta fel Schobert Lara az álmát, hogy egyszer énekesnő legyen. Rubint Réka és Schobert Norbi lánya Az Ének Iskolája legjobb hetven jelentkezője között.

Rubint Réka, igazi büszke anyukaként, rajongói oldalára töltötte fel azt a videót, amit kislánya énekóráján készített. A lassan 11 éves Lara ugyanis a fejébe vette, hogy idén ismét megpróbál felvételt nyerni a TV2 gyerekeknek szóló énekes tehetséggondozó második évadába, Az Ének Iskolájába. „Lara egy éve jár énektanárhoz. Nagyon szeret énekelni és fejébe vette, hogy ismét jelentkezik a műsorba. Természetesen mindenben támogatjuk őt” – kezdte büszkén édesanyja, aki azt is elárulta, hogy Lara a több ezer jelentkező közül továbbjutott a legjobb hetvenbe. „Rengeteget gyakorol és a szakemberek is azt mondják, hogy nagyon sokat fejlődött az énektudása a tavalyi próbálkozás óta. Az énektanára szerint kellemes, füstös hangja van” – tette hozzá Réka, akinek rajongói is biztatják a kislányt.

A videóra kattintva meghallgathatod, hogyan énekel Lara!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top