nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Másodszor is apa lesz Csányi Sándor?

Másodszor is apa lesz Csányi Sándor?

Ismét apai örömök elé néz Csányi Sándor – írja a Blikk.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Csányi Sándor és felesége, akik másfél évvel ezelőtt tartották az esküvőjüket, babát várnak – írja a Blikk. „Réka nagyon boldog, hiszen egy szerelmes feleségnek mi lehetne nagyobb öröm, mint hogy babája lesz élete párjától. Ráadásul igazi tervezett baba lesz a pici, hiszen épp akkor születik majd, amikor a színházban nyári szünet van, így Réka, ha akarja, minden gond nélkül visszaveheti a szerepeit” – árulta el egy közeli ismerős.

A Coming out sztárja, Csányi Sándor a lap felkeresésére nem kívánt nyilatkozni, párja, Tenki Réka, színésznő nem erősítette meg, de nem is cáfolta a hírt. „A Nemzeti Színház ebben a kérdésben nem kíván nyilatkozni” – írta a színház sajtóosztály.

Másodszor is apa lesz Csányi Sándor?

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon